tiistai 1. heinäkuuta 2014

Iltapalaleipä.

Oon tässä kuukauden päivät elänyt ilman mikroa ja leivänpaahdinta. Mulle, joka oon aikamoinen leivän kuluttaja, paahtosellaisen erityisesti, se on kova pala. Muistin, että leipäähä voi lämmittää myös uunissa (kas, totapa ei varmaan moni muu ookaan keksiny ;D), joten innostuin tekemään lämpimiä leipiä. Oon syöny niitä nyt melkeen päivittäin, ja oon kyllä ihan inlaav. Mikä onkaan parempaa, ku leipä, jonka päällä on kasa lämmintä juustoa. Nam. Ei tosin mikään laihduttajan herkku :D En voi siis pidemmän päälle tommosta napaani ahtaa, mutta ei se nyt näin pienellä aikavälillä haittaa mitään. Se on nimittäin niin herkkua. Tässä nyt tämä haastava ja vaikea (ja tosi mielikuvituksellinen) ohje mun (lähes jokailtaisiin) lämpimiin leipiin.

Tarvitset seuraavia aineksia.


Noiden lisäksi tietysti myös margariinia leivän päälle ensimmäisenä. Sitten päälle meetvursti ja tomaattiviipaleet.


Sitten päälle kasa juustoa oman maun mukaan. Ite ainaki rakastan sitä niin paljon, että laitan sitä ihan reilulla otteella :)


Sitten uuniin muutamaks minuttiks pariinsataan asteeseen ja voilat!


Eipä näytä kummemmilta, mutta niin herkullista ainakin tämmösen leivänrakastajan makuhermoille. ;D

Nyt nukkumaan. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti